מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רירית דקה וציסטות בשחלות אחרי גרידהבטי03/11/2009
שלום !
בת 30 ,ב-15.10 עברתי גרידה לאחר הפלה טבעית .הייתי בשבוע השמיני לאחר ששבוע לפני זה נצפה דופק בעובר ובשבוע שמיני כבר לא ראו דופק.
אציין שבשבוע חמישי של ההריון נצפתה המטומה בגודל 52*22 ובנוסף הכניסה להריון הייתה לאחר שבועיים של הפסקה בגלולות ללא קבלה של מחזור באמצע.
יש לי ילדה בת 3 שנולדה לאחר הריון תקין ללא כל בעיות ובלידה טבעית . השבוע -3.11.09 הייתי בבדיקה ונתגלו הממצאים הבאים :
1. רירית דקה בעובי 4 מ"מ .
2. 2 ציסטות בשחלה השמאלית בגדלים : 35 ו-45 מ"מ . (הציסטות צלולות)
מס' שאלות:
1. האם זה בסדר שעובי הרירית יהיה דק לאחר שבועיים וחצי מגרידה. (הרופא אמר לי שזה טבעי ושזה טוב וכי אין לי מה לדאוג).מתי רצוי לבדוק שובאת עובי הרירית כדי לבדוק אם אינה נפגעה ?!
2. על מה מעידות הציסטות (שיש לציין שלא התגלו לפני זה ובהלך כל ההריון בו עברתי מס' בדיקות אולטרסאונד) שנתגלו פתאום ?!
3.איך נוצרו הציסטות פתאום והאם זה יכול להיות קשור להריון ולגרידה ?!
4. האם יש סיכוי שהציסטות יעברו מעצמן ואם לא מה צריך לעשות ?!
אני מאוד לחוצה ומוטרדת לאור הממצאים . אציין שעד כה לא הייתה לי בעיה להיכנס להריון(כל פעם לאחר נסיון ראשון ללא שמירה נכנסתי להריון) ושזאת ההפלה הטבעית הראשונה שהייתה לי. אשמח מאוד לקבל תשובות לשאלותיי בהקדם.
אני מודה לכם מאוד מאוד וישר כוח על פועלכם בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי04/11/20091 -כן
2 - בדר'כ מדובר בממצאים שפירים שנספגים ספונטנית תוך מס' שבועות. מציע לחזור על הבדיקה לאחר הווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)