הפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות
    עידית
    04/11/2009

אני בת 36, עברתי 3 הריונות ו- 3 הפלות 1 טבעית רק עם שק הריון ללא כל התפתחות, ה-2 הריון מחוץ לרחם, וה-3 בעקבות טיפול מח' פוריות באמצעות זריקות ונרות והזרעה, 3 רופאים שונים אישרו לי שיש דופק לעובר, והייתי בשבוע שלישי להריון ופתאום הפסיק הדופק, והרופא 4 שבדק אותי שלח אותנו ישר לביה"ח. עשינו כבר את כל הבדיקות וכולם תקינות ביני לבין בעלי. רציתי אם תוכלו בבקשה לשמוע את תגובתכם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות

הוספת תגובה

• בדקת קרישיות?

סיגל
    04/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסיגל

עידית
    04/11/2009

בדקנו הכל, הומטולוגיה הכל יצא תקין, צילום רחם יצא תקין, עכשיו הפנו אותי לאחר הגרידא האחרונה לבדיקת היסטרוסקופיה ועדיין לא עלו על הבעיה. האם הבעיה קשורה בי או בבעלי אודה לך באם תענה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל שלום

עידית
    04/11/2009

שכחתי לציין שאנחנו זוג בלי ילדים ערכנו גם בדיקת קריוטיפ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו