טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 36, עברתי 3 הריונות ו- 3 הפלות 1 טבעית רק עם שק הריון ללא כל התפתחות, ה-2 הריון מחוץ לרחם, וה-3 בעקבות טיפול מח' פוריות באמצעות זריקות ונרות והזרעה, 3 רופאים שונים אישרו לי שיש דופק לעובר, והייתי בשבוע שלישי להריון ופתאום הפסיק הדופק, והרופא 4 שבדק אותי שלח אותנו ישר לביה"ח. עשינו כבר את כל הבדיקות וכולם תקינות ביני לבין בעלי. רציתי אם תוכלו בבקשה לשמוע את תגובתכם. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדקנו הכל, הומטולוגיה הכל יצא תקין, צילום רחם יצא תקין, עכשיו הפנו אותי לאחר הגרידא האחרונה לבדיקת היסטרוסקופיה ועדיין לא עלו על הבעיה. האם הבעיה קשורה בי או בבעלי אודה לך באם תענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר