טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כשנתיים וחצי עברתי שתי הפלות בהפרש של חצי שנה בין האחת לשניה, שתיהן מבוססות על בדיקת הריון ביתי בלבד. לפני כשנה עברתי הפלה נוספת, הפעם לאחר us שהראה עובר ללא דופק. הרופא המליץ על גרידה, בסוף זה קרה לבד... היום, אני בשבוע 7+2, לאחר בדיקת US בה נצפה שק הריון קטן (גודל של 0.55 ס"מ). ווסת לא סדירה. הופניתי לבדיקות בטא בהפרש של שבוע ומחכה להתפתחות. אני לא אופטימית. ושאלתי היא, אילו בדיקות כדאי לבצע? מה הסיכוי להריון תקין הפעם או בפעמים הבאות? אגב, יש לי שני ילדים בבית, בת 7 ובן 4, אני בת 29. מקווה לטוב ומפחדת לקוות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד