מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בירור הפלות חוזרותלי11/11/2009
שלום רב, אני בת 36 אחרי 3 הפלות טבעיות בחצי שנה האחרונה. ההפלה הראשונה היתה אחרי טיפולי ivf בשבוע 5-6 כאבי בטן דימום ונפל. הפלה שנייה היתה אחרי החזרת מוקפאים גם בשבוע 5-6 דימום כאבי בטן ונפל. אחרי ההפלה השנייה חיכיתי למחזור ובגלל שהמחזור שלי לא סדיר לקחתי פרימולט וכשהכדורים לא הגיבו עשיתי בדיקת בטא וגיליתי שאני בהיריון והפעם זה היה ספונטני שבתחילה התפתח יפה גם בקפיצות הבטא וגם שק ההיריון שנראה תקין לחלוטין כשראו דופק הוא היה חלש ואז ערכי הבטא הפסיקו להכפיל את עצמם ועלו בערכים לא סדירים. אחרי מס' ימים עשו שוב אולטרסאונד וכבר לא היה דופק ועשו גרידה.זה קרה בשבוע 8. רוצה לציין שבעבר עברתי היריון אחד שעשו הפסקת היריון בשבוע 20+ בגלל מומים ואחריו אחרי טיפולי ivf יש לי ילד בן 10. המליצו לי לעשות בירור הפלות חוזרות ואחרי שהגעתי למומחה להפלות חוזרות הוא אמר שהוא לא חושב שיש סיבה לעשות בירור כי כל היריון הוא מדרך אחרת אחד ivf השני החזרת מוקפאים והשלישי ספונטני וחוץ מזה כבר עברתי היריון ויש לי ילד והוא לא רואה בעיה. הייתי רוצה דעה נוספת האם אני צריכה בכל זאת לעשות בירור לגבי ההפלות או ששלושת הפעמים הם באמת מיקריות של הפלות שקורות להרבה בתחילת היריון???? אני פשוט לא יודעת מה לעשות ההתמודדות עם הפלות היא קשה. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לי
פרופ' שבח פרידלר12/11/2009נכון שהמקרה שלך אינו של הפלות חוזרות קלאסית ואין הוראה ברורה לבצע בירור מלא. יחד עם זאת היעצי עם הרופא המטפל בהפריה חוץ גופית לגבי בדיקות מסוימות שניתן וכדאי לבצע אצלך לפני טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)