מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עד מתי ניתן לדחות הפלה - לחוצהיעל13/11/2009
בשבוע 6+3 עשיתי בדיקת אולטרסאונד ונצפה דופק בעובר וחלמון עוברי והכל היה תקין
שבוע לאחר מכן, בבדיקת אולטרסאונד חוזרת כבר לא נצפה דופק.
הומלץ לי על כדור ציטוטק או גרידה. נראה לי שאבחר באופצית הכדור בתור התחלה.
שאלתי היא: עד מתי ניתן לדחות את ההפלה, מכיון שאני קצת חוששת שמא טעו. יש לי תור לרופא לייעוץ רק בעוד שבוע ואמא שלי אומרת שעלי למהר כדי שלא יתפתח זיהום.
בנוסף, רופא המיון המליץ לי כבר על בירור מכיון שזו ההפלה השניה שלי. האם יש טעם להתחיל כבר בבירור או ששתי הפלות זה עדיין מוקדם?
(הריון ראשון טבעי והפלה טבעית+ציטוטק, הריון שני הפרית מבחנה והפלה שצריכה להתבצע לצערי בקרוב)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שירית
פרופ' שבח פרידלר14/11/2009לדחות את ההפלה בשבוע לא נראית לי בעיה משמעותית, קחי את הזמן. אגב את יכולה לבקש בדיקה במכון אולטרהסאונד גם בלי לחכות לתור לרופא.
לגבי בירור- אם יש גם תת פוריות בקרע וטיפול בהפריה חוץ גופית- הייתי מבצע בירור לפני טיפול נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)