25 יום אחרי הפלה שבוע 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 25 יום אחרי הפלה שבוע 21
    לולי
    17/11/2009

שלום, לפני 25 יום עברתי הפלה בשבוע 21 עקב צירים מוקדמים שהתחילו והובילו לרחם פעור וכרומים דרקו לא היה הרבה מה לעשות כבר בשלב הזה. נתנו לי ללדת לידה טבעית..ולאחר מכן עשו לי גרדה לניקוי.
    הדימום היה לי כשבועיים ואז הכל עבר, השבוע מזה כמה ימים שוב פעם תחתונית עם הפרשות חומות..(כאשר אושפזתי היו לי גליצוריטים מאוד גבוהים ניתן לי טיפול אנטיביוטי בזינט)
    כרגע אני מרגישה שאולי זה שוב פעם מין זיהום ושוב פעם הערכים גדלו.
    לא ממש הוסבר לי איך הגוף מתמודד לאחר ההלפה כמה זמן יהיה דימון מה יכול להיות הלאה בהמשך,מרגישה כאבים באזור הצלעות וגב תחתון בזמן נשימות עמוקות..(אולי זאת גם סיבה לאיזה דלקת ?)
    נכון להיום אין לי גניקולוג כי אינני מעוניינת לחזור עליו. ומחפשת קניקולוג אחר וכרגע נשארתי חסרת עונים לא יודעת למי לפנות ומה עלי לעשות האם רופא משפחה גם יכול לשלוח אותי לבדיקות דם ושתן הקשורות בכך? או שעלי לגשת למיון נשים לקבלת תור לרופא תורן?
    אשמח אם תיתנו לי קצת הסבר על התופעה של הפרשות חומות שחזרו...
    ועוד שאלה נוספת מתי אני אמורה לקבל מחזור?

תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    25 יום אחרי הפלה שבוע 21

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    18/11/2009

בכל מקרה של הפרשות לא רגילות ו/או כאבים רצוי להיבדק .
    ווסת רגיל מופיע כ - 6 שבועות לאחר ההפלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו