הפלה שבוע 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה שבוע 16
    דנה
    29/11/2009

שלום, אני בת 37 ויש לי 2 ילדים. בחודש יולי חוויתי הריון קשה שנפסק עקב העדר דופק בשבוע 16 שהתאים לשבוע 13. ההריון היה קשה עם הקאות בלתי פוסקות וירידה משמעותית במישקל. במשך חודשיים חייתי על קוקה קולה בלבד (גם בהריונות הקודמים מהלך דומה של בחילות, הקאות אך תזונה מעט יותר סבירה) שאלתי היא האם יש קשר בין ההקאות והתזונה הלקויה לבין ההפלה ומה ההסתברות לחוות פעם נוספת ארוע כזה? האם יש בדיקות שניתן לבצע כדי לאבחן את הסיבה?
    החודש ניסיתי לראשונה מאז ההפלה להרות שוב ובדיקת השתן הביתית הראתה הריון מס' ימים לפני האיחור ( חשתי תחושות דומות להריון ולכן ביעתי בדיקה לפני איחור) אך כעבור מס' ימים היו לי כאבי בטןאמצעית חזקים מאוד ואז עשיתי שוב בדיקה שיצאה שלילית. קיבלת מחזור ביומיים איחור. האם זה אומר שהייתי בהריון והפלתי שוב?

תודה, דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה שבוע 16

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    30/11/2009

1 - יש לבצע בירור בקשר להפלה המאוחרת כולל שלילת זיהומים למיניהם, קרישיות יתר וכן בירור פתולוגי של החומר שהוצא בגרידה כדי לשלול מצב שנקרא - מולה.
    2 - סביר להניח שהיה הריון צעיר שהפסיק להתפתח בשלבים המוקדמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו