2 הפלות רצופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 הפלות רצופות
    יעלה
    30/11/2009

אני בת 32 יש לי תאומים בני 6 שנים כתוצאה מטפולי פוריות, בחודש 2009\1 נכנסתי שוב להריון לאחר טפולים שנגמר בשבוע 18 לאחר שלא ניצפה דופק עברתי גרידה,לאחר מכן עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית-תקין צלום רחם תקין 3 פעמים בדיקות חוזרות של קרישיות יתר ויצא שהLAC מעט גבולי,המליצו לי טפול בקלקסן 40 ואספירין ,בחודש 2009\9 נכנסתי שוב להריון והפעם באופן טבעי הזרקתי יום יום קלקסן ולקחתי אספירין ושוב לאחר שהכל נראה תקין,בשבוע 12 שוב ללא נצפה דופק ןנאלצתי לעבור גרידה

מה עושים,אני מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 הפלות רצופות

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    30/11/2009

קשה לענות ללא בדיקה יסודית כולל בדיקות נוספות שלך ובירור גנטי שלך ושל בן זוגך. יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בדיקות-2 הפלות רצופות

יעלה
    01/12/2009

אבקש לציין לי איזה בדיקות נוספות לדרוש מהרופא שמתאימות למקרה שלי כיון שהוא טוען שביצעו את כל הבדיקות אחרי ההפלה הראשונה כפי שציינתי עברתי היסטרוסקופיה ,צלום רחם ובדיקות קרישה מפורטות.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו