שאלה בנוגע לפוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לפוריות
    מבקשת ייעוץ
    02/01/2010

שלום רב,
    לפני כשנה עברתי הפלה יזומה בעקבות הריון לא רצוי.. אני מתכננת בעוד כשנה לנסות להכנס להריון וברצוני לשאול האם אני יכולה לדעת אם משהו נפגע בהפלה או שהכל תקין? ההפלה התבצעה בשאיבה בבית חולים ולאחריה לא היה חום או זיהום או שארית. היה דימום חלש למשך כמה ימים והרופא אמר לי להתחיל גלולות מסוג יסמין ובמשך חודשיים המחזור שלי הגיע ככתם קטן וזהו... נבהלתי מאוד.. הפסקתי את הגלולות וקיבלתי פרוגילוטון ואחריו מחזור רגיל של 4 ימים ואז התחלתי שוב גלולות מסוג הרמונט ואיתן המחזור שלי ממשיך להיות רגיל (4 ימים- ביום הראשון דימום חום ובשלושת הימים הבאים דימום אדום). אני מתחרטת שלקחתי גלולות ישר לאחר ההפלה (בהוראת הרופא) ולא חיכיתי לתת לגוף לקבל מחזור טבעי ועד היום עוברות לי התהיות בראש האם אקבל גם מחזור באופן טבעי? האם באפשרותי לעשות הפסקה של חודש בלקיחת הגלולות כדי לבדוק אם אקבל גם בצורה טבעית? האם ההפסקה יכולה לפגוע בי בצורה כלשהי? אני מפחדת שמשהו נפגע ואולי תהיה לי בעיה להכנס להריון בעתיד... (בת 27)
    מתנצלת על אריכות ההודעה ומודה מראש על מענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לפוריות

הוספת תגובה

• אודה מאוד על מענה

מבקשת ייעוץ
    03/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: ??

פרופ' שבח פרידלר
    04/01/2010

עם גלולות הוסת קטנה באופן טבעי, דבר זה אינו מעיד על בעיה. כל עוד אינך רוצה הריון השתמשי באמצעי מניעה, לכשתרצי להרות, הפסיקי ותראי מה קורה. הסיכוי שהפסקת הריון ללא סיבוכים גרמה לבעיה הינו קטן ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו