מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לפוריותמבקשת ייעוץ02/01/2010
שלום רב,
לפני כשנה עברתי הפלה יזומה בעקבות הריון לא רצוי.. אני מתכננת בעוד כשנה לנסות להכנס להריון וברצוני לשאול האם אני יכולה לדעת אם משהו נפגע בהפלה או שהכל תקין? ההפלה התבצעה בשאיבה בבית חולים ולאחריה לא היה חום או זיהום או שארית. היה דימום חלש למשך כמה ימים והרופא אמר לי להתחיל גלולות מסוג יסמין ובמשך חודשיים המחזור שלי הגיע ככתם קטן וזהו... נבהלתי מאוד.. הפסקתי את הגלולות וקיבלתי פרוגילוטון ואחריו מחזור רגיל של 4 ימים ואז התחלתי שוב גלולות מסוג הרמונט ואיתן המחזור שלי ממשיך להיות רגיל (4 ימים- ביום הראשון דימום חום ובשלושת הימים הבאים דימום אדום). אני מתחרטת שלקחתי גלולות ישר לאחר ההפלה (בהוראת הרופא) ולא חיכיתי לתת לגוף לקבל מחזור טבעי ועד היום עוברות לי התהיות בראש האם אקבל גם מחזור באופן טבעי? האם באפשרותי לעשות הפסקה של חודש בלקיחת הגלולות כדי לבדוק אם אקבל גם בצורה טבעית? האם ההפסקה יכולה לפגוע בי בצורה כלשהי? אני מפחדת שמשהו נפגע ואולי תהיה לי בעיה להכנס להריון בעתיד... (בת 27)
מתנצלת על אריכות ההודעה ומודה מראש על מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה מאוד על מענה
מבקשת ייעוץ03/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: ??
פרופ' שבח פרידלר04/01/2010עם גלולות הוסת קטנה באופן טבעי, דבר זה אינו מעיד על בעיה. כל עוד אינך רוצה הריון השתמשי באמצעי מניעה, לכשתרצי להרות, הפסיקי ותראי מה קורה. הסיכוי שהפסקת הריון ללא סיבוכים גרמה לבעיה הינו קטן ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)