טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני רוצה להכנס להריון שני אני מנסה שנה וחצי ולא מצליחה עשיתי בדיקה של יום ה 21 למחזור ויום ה 3-5 למחזור - והרופא אמר שיצא תקין
בעלי גם עשה בדיקת זרע ואת בדיקת הזרע - עשה אחרי יומיים מהיום שעשינו כלומר עשינו - ואז לילה אחד בלבד של התנזרות ואז עשה בבוקר למחרת
הפקידה שעובדת שם שקצת מבינה בזה ציינה בפניי שמומלץ לחזור שוב על הבדיקה - ההתנזרות לא מספיקה תוצאות הראו כדלקמן: ריכוז 10 *10 למ"ל תנועה 40 סוג תנועה B - שווה 0 תאים תקניים 0%... זה ממש מלחיץ ואני לא יודעת - איכות זרע 0 אם זה המצב או שאולי חד פעמי ומצריך פעם נוספת מה אתה ממליץ לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העובדה שהרית פעם אחת מצביעה על כך שהזרע של בעלך הוכיח לפחות פעם אחת את היכולת שלו להשיג הריון כך שאינני חושב שיש סיבה לדאגה. מומלץ לחזור על בדיקת הזרע לאחר 4 ימים של המנעות מקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר