תוצאות בטא מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בטא מוזרות
    דני
    28/01/2010

שלום רב,
    גילי 30, יש לי סכרת נעורים מאוזנת ומטופלת במשאבת אינסולין, מטופלת באלטרוקסין. לפני 4 חודשים עברתי הפלה ע"י ציטוטק שבוע 11+3 עקב חוסר התפתחות.
    ב-23.12 היה המחזור האחרון שלי. ב-18.01 בטא היה 6300 לאחר כשבוע 25.01 בטא ירד ל-6000 ויומיים אח"כ 27.01 בטא עלה ל-7081. נכון להיום אני בשבוע חמישי, ב-US ראו שק הריון ונקודה בתוכה(לא יודעים אם זה עובר עדיין),ביום שהבטא היה 7081 אחה"צ דיממתי מעט, במיון אמרו לי שהדימום לא מדאיג ואין לי דימום פנימי, אך לאחר 24 שעות הדימום חזר. במיון אמרו לי שרוב הסיכויים שההריון לא תקין, ושהם לא יכולים לשלול שהיה תאומים ואחד התמוסס ולכן היה משחק בבטא, ולעומת זאת הרופא נשים שלי אמר לי שכל עוד שהבטא יעלה זה סימן לטובות.
    אך במידה ולא יהיה בשבוע 5+4 דופק, הוא יעשה גרידה, כיוון שאין התאמה בין הבטא לגיל ההריון ולגודל ההריון.
    שאלותי הן:
    האם יש לדאוג עקב דימום חוזר?
    האם הגיוני מה שקרה עם הבטא שלי?
    האם יכול להיות שזה אכן התחיל כהריון תאומים, ואחד התמוסס ולכן הבטא משחק?
    האם לחכות מעבר לשבוע 5+4 במידה ולא יהיה דופק עוד כשבוע לפחות?(הבנתי שדופק יכול להתחיל גם בשבוע7), האם כך הדבר?
    תודה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בטא מוזרות

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    30/01/2010

יכול להיות שמדובר בהריון לא תקין אך כרגע לא ניתן לדעת בוודאות. יש לבצע מעקב US בהפרש של שבועיים מהבדיקה הראשונה כדי לראות האם שק ההריון מתפתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו