האם לבצע הפלה או לא לחשוב על זה?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לבצע הפלה או לא לחשוב על זה?!
    סיוון
    29/01/2010

אני בחורה בת 27 חודשיים לפניי חתונה עם בחור איתו יצאתי שנתיים עם מעידות בקשר ניכנסתי להריון בשבוע ה 9 חודש שלישי אני ואותו הבחור חודשיים לפניי חתונה במילחמות של החיים ביטלנו את החתונה ואני לא יודעת מה לעשות לגביי ההריון אמא שלי אומרת לי להפיל אבא לא והסביבה הקרובה חלקה תומכת בהפלה וחלקה הגדול לא הבחור רוצה שאני יפיל לתת לנו עוד היזדמנות לקשר לא לחתונה אומר לי להפיל עם אני רוצה עוד קשר אליו כי עם אני לא יפיל הוא יינתק איתי כול קשר הוא אומנם בן 23 אני בת 27 והוא לא מבין את המשמעות של להפיל בכלל לרצוח תינוק שכבר כמעט כול האברים היתפתחו לו אני לא יודעת מה לעשות אני בנתיים דוחה תמחשבה ולא מוצאת תשובה מה לעשות בחיים אני עוד צעירה ופוחדת לגדל לבד למרות שהוריי יעזרו לי לגדל את התינוק מי עם החיים שלי האם הם ייהרסו מי יכיר בי בחורה בת 27 חד הורית שגם הביאה תינוק וגם לתינוק אין אבא??!!!אשמח לשמוע עם מי מישהו יוכל לעזור לי....הזמן לא לטובתי אבל אולי גם לא לרעתי?....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    30/01/2010

פורום זה מיועד לשאלות בנושא פוריות. ניתן להפנות את השאלה לפורום המתאים או לפנות לרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו