מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידת פרוגסטרון במהלך הריון צעירשיר06/02/2010
שלום,
לפני כשנה וחצי היה לי הריון טבעי שנפסק מספר ימים לאחר הדופק.
עכשיו אני שוב בהריון טבעי, וזאת לאחר שלבן זוגי התגלתה בעית מורפולוגיה (1%) והיינו לפני תחילת טיפולים.
אני בשבוע שש פלוס חמש - נצפה דופק, אך בדיקות דם שביצעתי מראות על ירידה בפרוגסטרון
(התחיל בבטא 165 ופרוגסטרון 69, ובפעמים האחרונותבטא 4700 פרוגסטרון 47 ובטא 7500 ופרוסטרון 45, ירידה ביומיים).
יש לציין שההכפלות של הבטא בינתיים תקינות, רק הפרוגסטרון יורד ואף נפסקו הבחילות...
מספר שאלות:
1. האם ירידה של הפרוגסטרון בהכרח מרמזת על אי תקינות ההריון ואין טעם להתחיל תמיכה כרגע?
2. מה הסיכויים של הריון להימשך לאחר צניחת פרוגסטרון ולאחר דופק? יש סיכוי שיתאושש?
3. מה "הקו האדום" של הפרוגסטרון מבחינת חומרה וחיוב טיפול חיצוני בזמן הריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שיר
פרופ' שבח פרידלר07/02/20101.לא בהכרח
2. יש
3. מה שמענין זו הרמה ברקמה= לא תמיד הרמה בדם מבטאת את המצב האמיתי קלינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)