מנסה להיכנס להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להיכנס להריון
    שירי
    08/02/2010

שלום,
    אני בת 27, לפני 4 חודשים הפסקתי שימוש בגלולות לאחר 9 שנים, במטרה להיכנס להריון. (בשנה האחרונה הייתי עם נובורינג). במשך השנים הפסקתי כמה פעמים ספורות את השימוש בגלולות, ובאחת הפעמים התגלתה לי ציסטה בשחלה שטופלה על-ידי מתן גלולות.
    כעת שוב התגלתה לי ציסטה קטנה בשחלה שמאל, מהסוג שהרופא אמר שנעלמת בכל מחזור ושאינה צריכה להדאיג אותי. יחד עם זאת, המחזור שלי מאוד לא סדיר (מגיע בערך כל 35-45 ימים), והדימום עצמו מועט מאוד (עד כדי כך שאינני יכולה לשים טמפון כיוון שיבש לי) ונמשך כשלושה ימים. כמו כן, כשבוע לפני הופעת הווסת, יש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה.
    אני יודעת שלוקח זמן להיכנס להריון, אבל מוטרדת מהאפשרות שיש לי בעיה, בגלל כל התופעות החריגות שתיארתי. אינני רוצה 'לבזבז' חודשים רבים ויקרים, ואם יש סיכוי סביר שאצטרך לעבור טיפולים כלשהם אני מעוניינת לעשות זאת כעת. מהי ההמלצה? האם התופעות צריכות להדאיג אותי ומה כדאי לעשות?
    תודה רבה,
    בברכה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להיכנס להריון

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    08/02/2010

מחזור לא סדיר הוא תוצאה של ביוץ לא סדיר. כמובן שגם כך ניתן להרות באופן ספונטני אך רצוי לפנות לרופא נשים לבירור ראשוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו