מיואשת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת..
    אילת
    09/02/2010

שלום!
    אני בת 24 עם שני ילדים בבית ב"ה
    לפני כחצי שנה עברתי הפלה (-בגלל עובר ללא דופק-גרידה)בחודש 4-5 זאת היתה תקופה מאוד קשה וקיוינו שנוכל לפצות על כך בהריון חדש..
    לאחר חודש וקצת נכנסתי להריון בשבוע 5 התחיל דימום והייתה הפלה טבעית..לאחר חודשיים שוב הריון ושוב שבוע 5 הפלה.. וכך שוב..בפעם השלישית...עכשיו אני בהריון נוסף..ושוב הדימום בשבוע 5 התחיל הייתי אצל רופא שאמר שנחכה שבוע ונראה אם יש דופק..אני מעדיפה לא להאמין שזה יקרה כי האכזבה קשה..קשה מאוד
    אני מיואשת..הכניסה להריון ב"ה מהירה אבל כך גם האכזבה הגדולה
    מה עושים? מה בודקים? הרופא שלי נהדר אבל הוא לא נותן לי יותר מידי..הוא יותר מידי אופטימי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת..

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    12/02/2010

הפלה מוקדמת בשבועות מאד צעירים של ההריון היר תופעה שכיחה שמופיעה ב 20% מסך ההריונות. מכיוון שמדובר באשה צעירה שנמצאת כבר לאחר שני הריונות ולידות תקינים, יש בהחלט מקום לאופטימיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האופטימיות השתלמה!!

אילת
    14/02/2010

כרגע למרות הדימום..ההריון ממשיך והיום גם שמענו דופק!
    ב"ה מקווים שיסתיים גם בטוב!!

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו