מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חוזרות ותוצאות IVFטולטול01/03/2010
בת 33, יש לי ילדה מהריון ספונטני ולידה תקינה. אח"כ 4 הריונות כימיים רצופים. כל הבדיקות (קרישיות קריוטיפ היסטרוסקופיה ונוגדנים) תקינות. קלקסן ופרוגסטרון שלקחתי בפעם הרביעית מהביוץ לא עזרו.
בניסיון למצוא את הסיבה ניסינו טיפול IVF על מנת לראות את טיב העוברים (כמה שניתן).
מתוך 12 ביציות שנשאבו הופרו 9 אבל יום למחרת, יומיים לאחר השאיבה, נאמר לי ש-3 הפסיקו להתפתח ועוד אחד באיכות לא טובה. שאר 5 העוברים היו באיכות טובה (4 תאים וללא שברים ביום השני).
הבנתי שמדובר בדבר חריג ושבד"כ כמעט כולם ממשיכים להתפתח בימים השני והשלישי.
אם כך האם יתכן והסיבה להפלות היא בעיה בזרע או בביציות (בדיקת זרע תקינה לחלוטין וגם הפרופיל ההורמונלי שלי תקין)?
חשוב לי לדעת שכן התחלנו במסלול פונדקאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: טולטול
פרופ' שבח פרידלר04/03/2010אין לי מוש מאין את מקבלת מידע. אם 5 מתוך 9 עוברים היו באיכות טובה אז התגובה שלך תקינה לחלוטין. הציפיה שכל העוברים יהיו טובים אינה ריאלית. הרעיון של פונדקאות מופרך וגםאם זה המידע כולו לא נראה לי שהועדה תאשר לך. עדיף לחסוך את הכסף. במקומך הייתי מתעקשת על הפריה חוץ גופית, אולי להחזיר יותר עובברים ועוד רעיונות רבים שניתן לבצע לפני שאת מתיאשת מן הרחם שלך שכבר הוכיח את עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)