טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. בת 36. לאחר 3 הפלות רצופות - הריון כימי, הפלה נדחית ושוב הריון כימי. עברתי בדיקות לקרישת דם + קריוטיפ שיצאו תקינות. הרופא המליץ על מתן פרגניל לתמיכה פעמיים בשבוע מהרגע שבו אני יודעת שאני בהריון. אני אמורה לטוס לחו"ל מהעבודה מחרתיים לשבוע. הבעיה היא שבייצתי לפני 8 ימים ורק בעוד 5ימים אדע אם נקלטתי או לא. יוצא שבעת שהייתי בחול אדע אם אני בהריון או לא. מה לעשות עם הפרגניל? האם לקחת זריקות לחו"ל איתי? האם יהיה בטוח לחכות עם הזריקות עד שאגיע לארץ בהנחה ונקלטתי? (כ-4 ימים לאחר המועד המשוער לקבלת המחזור) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד