מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישתיות יתרענבל27/03/2010
שלום,
לפני כשנה עברתי הפלה טבעית/הפסקת הריון (אני לא לגמרי בקיאה במונחים), בשבוע 18 - עובר ללא דופק.
לאחר שהוציאו אותו - לא נמצאה סיבה למקרה.
נכון להיום אני בהריון בשבוע 31, בימים האחרונים הופיעו על גופי - בבטן תחתונה וברגל ימין - בירך ובשוק סימנים כחולים. הבנתי שיש אפשרות שזו בעיה שקשורה לתפקודי קרישה.
לאחר ההפלה הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקות תפקודי קרישה (מצ"ב תמונה עם תוצאות הבדיקה).
באם אילו הבדיקות המלאות? האם יש אפשרות לשינויים משמעותיים בערכים בהריונות? האם זו תופעה שיכולה להתפתח או שפשוט נולדים איתה? ושאלה אחרונה - האם הסימנים שתיארתי אכן קשורים לתפקודי קרישה?
תודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי31/03/2010קשה לדעת את סיבת ההפלה הקודמת מבלי לדעת פרטים מלאים כמו בירור גנטי, האם היו מומים, בירור טרומבופיליה וכו'.
התמונה שאת מתארת יכולה להתאים בין השאר להפרעות קרישה מסוגים מסויימים כמו הפרעה בפקטורי קרישה מסויימים, חסר בטסיות וכו'. ולאו דווקא לקרישיות יתר.
מומלץ לפנות לרופא המטפל ולבצע ספירת דם כדי לבדוק רמת טסיות, כמו כן - לחזור על הבדיקה שצירפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)