הפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות
    nirit112
    11/04/2010

שלום,
    אני בת 32 ללא ילדים .ב3 שנים האחרונות אני בטיפולי פוריות . בהריון הראשון במהלך פרוטוקול ארוך לIVF הריתי ספונטנית אך העובר לא היה תקין (צורת השק וגודל) ולא נצפה דופק ועברתי גרידה. לאחר מכן עברתי טיפול IVF והריתי עם 2 עוברים טריים. בסביבות שבוע 7-8 עברתי הפלה ספונטנית לעובר אחר ולאחר שבוע וחצי עברתי הפלה בכדורים (ציטוטק) כי לא התפתח דופק בעובר . ובשל סיבוכים והדבקויות עברתי גם היסטוסקופיה +גרידה . עברתי שוב טיפול IVF ושוב הריתי עם עוברים טריים . הפעם נצפה דופק בשבוע 6+2 . במהלך השבוע ה- 6 היה דימום חזק וחשד להפלה . בבית החולים התברר כי זו היית "הפלה מאיימת" וכי עדיין ישנו שק הריון +דופק, אולם הדופק הולך ונחלש עד שנפסק ושוב עברתי הפלה. בנסיון להציל את ההריון התחלתי לקבל זריקת קלקסן יומית. עברתי בירור יתר קרישת דם שנמצא תקין , בדיקות לחסר בפקטורי קרישה שנמצא תקין, בדיקות גנטיות (קריוטיפ) לי ולבעלי שנמצאו תקינות , היסטוסקופיות + צילומי רחם והכל תקין . ובכל זאת אני מתקשה להרות ולשמר את ההריונות.
    שאלתי האם משהי עברה משהו דומה? טיפול ממולץ? רופא ?
    מישהו יכול לעזור לי???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    14/04/2010

במקרים בהם אין הסבר להפלות, מומלץ להמשיך ולנסות מכיוון שברוב המקרים מגיעים בסופו של דבר להריון תקין. אחד הטיפולים המומלצים במקרים מסוג זה הוא שילוב של סטרואידים + קלקסן + אספירין במינון נמוך בשליש הראשון של ההריון. אין הוכחה חד משמעית ליעילות הטיפול, אך ישנם מחקרים התומכים בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני במצב דומה לשלך

תהילה
    25/04/2010

אני ברוך ה" נקלטת להריון ללא התערבות של טיפולי פוריות או הורמונים למניהם אבל כל פעם בשבוע 5 כשעדיין לא ניתן לצפות בשק הריון (כשהעדות היחידה להריון זה בבדיקת דם)נופלים לי עברתי כבר 6 הריונות כימיים ואני מוגדרת כסובלת "מהפלות על רקע בלתי מוסבר" כאלה אני מטופלת אצל פרופסור כרפ ושיבא תל השומר וזו בעצם המלצתי הוא מתמחה בהפלות חוזרות ויש לו המון הצלחות בהצלחה .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

אורטל
    29/04/2010

קודם כל אל תילחצי בעזרת ה' יהיה בסדר ואת תיהיי אמא אמן.
    אני עברתי שני הפלות אבל הריונות טבעיים ללא טיפולים וגם אצלי הכל בסדר ואני לא מצתליחה שוב פעם להכנס להריון
    מה שצריך זה לא לחשוב הרבה ולעשות את כל הבדיקות וטיפולים הרצויים ויהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו