טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אם לתינוקת בת שנה(לידה קסרית) והתחלתי לקבל מחזור חודשי רק אחרי 9 חודשים מיום הלידה. המחזור לא סדיר ומלווה בדימום כבדים ולכן רופאי שלח אותי לבדיקת הורמונים ולהלן התוצאות, הייתי רוצה לדעת האם התוצאות הן תקינות או שמא יש בעיה ראשונית. TSH -3.11 Prolactine-114 LH - Luteinizing Hormone-2.3 FSH-6 Estradiol (E2)->200 Testosterone Total-1.6
במידה והן תקינות, מה התהליך הבא? האם יבדקו את זרעו של בעלי? אודה מראש:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני יודע באיזה יום של המחזור ביצעת את הבדיקה, בכל מקרה היא מעידה כי השחלה אינה פעילה באותו היום על פי האסטרדיול הנמוך. הסיפור נשמע כאילו עדיין לא חזרת לבייץ האופן סדיר. הזרע של בעלך לא קשור לסיפור. זהו פרמטר עצמאי שקשור לבירור פוריות ואני מבין כי הרית לא מזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד