פרוסטינור לאחר גרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוסטינור לאחר גרידה
    רונית
    04/05/2010

לפני כשבועים וחצי עברתי גרידה, שבוע בערך אחרי קיימתי סקס יבש. שלשום הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה שהרחם והכל בסדר. היום קיימתי יחסי מין מלאים ואני חוששת שמשהו חדר פנימה.
    רציתי לציין שאין לי יותם דימום . ורציתי לדעת אם אני יכולה לקחת פרוסטינור? ואם אני צריכה לחשוש וללכת שוב לבדיקה? מקווה שתחזור אליי בהקדם ככה שאני יוכל להספיק לשתות את הגלולה.
    ועוד משהו , רציתי לדעת מתי אני יוכל להתחיל לקחת את הגלולות הרגילות..... וכל מה שסובב.
    בתודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוסטינור לאחר גרידה

הוספת תגובה

• ..

רונית
    04/05/2010

שכחתי לציין ששבוע שעבר היו לי כאבים חדים באיזור הרחם וממש כאב לי ..אבל הרופאה טענה שלפי מה שהיא רואה באולטרה סאונד הכל תקין וכנראה שיש לי דלקת בשתן. אחרי יומיים הלכתי לעשות בדיקת שתן וטענו שזה תקין.ואת האמת שהכאב עבר לי. יש צורך לעבור בדיקות מסוימות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    05/05/2010

אפשר ורצוי לקחת פוסטינור. את הגלולות יש לקחת החל מהווסת הבאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

רונית
    05/05/2010

מאז הגרידה עדיין לא קיבלתי ..... בגלל זה חששתי לקחת פוסטינור.
    אבל רציתי לדעת כי אני לא לקחתי לעולם גלולות. ביום הראשון של המחזור לוקחים את הגלולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

רונית
    05/05/2010

מאז הגרידה עדיין לא קיבלתי ..... בגלל זה חששתי לקחת פוסטינור.
    אבל רציתי לדעת כי אני לא לקחתי לעולם גלולות. ביום הראשון של המחזור לוקחים את הגלולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו