מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר הפלה...חסויה09/05/2010
אני כחודש לאחר הפלה מאוחרת שסיבתה אינה ידועה (העובר מת בשבוע 16)ברצוני לשאול האם זה קשור לגיל אני בת 38 או לתקופה שהיתי בלחץ נפשי גבוהה לא נחתי זה קשור? בדקו לי קרישות - תקין, אולי פיתחתי וירוס - תקין,שקיפות עורפית - תקין בדיקות דם - תקין ,העובר תואם את הגיל שנפטר אז יכול להיות שזה לחץ נפשי ? ומה לעשות לקרת הריון הבא בע"ה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתתפת בצערך..
גלי10/05/2010לצערי גם אני הייתי בסרט הזה,בשבוע 16 להריון,אני ארבע חודשים אחרי והורו לי להמתין קצת לפני ניסיון נוסף.
גם אצלי הפנו לבדיקות קרישיות יתר והכל יצא תקין,כמו כן לבדיקת קריוטיפ שגם יצאה תקינה
מכל מקום לאחר התייעצויות ובדיקות לפני הריון הבא אני יתחיל בטיפול משלים של הרפואה הסינית שכולל צמחי מרפא ודיקור
שיהיה לך המון המון בהצלחה ותמיד תזכרי שמה שצריך לקרות קורה, ותתעודדי שאולי יכול היה היות גרוע יותר
בהצלחה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/2010בדר'כ לא קשור ללחץ נפשי. הסיבה השכיחה ביותר היא עובר לא תקין (בעיה גנטית או אנטומית)
מאחל הצלחה בהריון הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לגלית ולרופא
חסויה15/05/2010לאחר בדיקה לאחר המוות נמצא שחבל הטבור נמצא משוך -זה התוצאה תודה על העידור והתמיכה ושיהיה לכולם בהצלחה הריון תקין ולסיים הריון בידיים מלאות אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)