לאחר הפלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הפלה...
    חסויה
    09/05/2010

אני כחודש לאחר הפלה מאוחרת שסיבתה אינה ידועה (העובר מת בשבוע 16)ברצוני לשאול האם זה קשור לגיל אני בת 38 או לתקופה שהיתי בלחץ נפשי גבוהה לא נחתי זה קשור? בדקו לי קרישות - תקין, אולי פיתחתי וירוס - תקין,שקיפות עורפית - תקין בדיקות דם - תקין ,העובר תואם את הגיל שנפטר אז יכול להיות שזה לחץ נפשי ? ומה לעשות לקרת הריון הבא בע"ה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר הפלה...

הוספת תגובה

• משתתפת בצערך..

גלי
    10/05/2010

לצערי גם אני הייתי בסרט הזה,בשבוע 16 להריון,אני ארבע חודשים אחרי והורו לי להמתין קצת לפני ניסיון נוסף.
    גם אצלי הפנו לבדיקות קרישיות יתר והכל יצא תקין,כמו כן לבדיקת קריוטיפ שגם יצאה תקינה

מכל מקום לאחר התייעצויות ובדיקות לפני הריון הבא אני יתחיל בטיפול משלים של הרפואה הסינית שכולל צמחי מרפא ודיקור
    שיהיה לך המון המון בהצלחה ותמיד תזכרי שמה שצריך לקרות קורה, ותתעודדי שאולי יכול היה היות גרוע יותר

בהצלחה
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    12/05/2010

בדר'כ לא קשור ללחץ נפשי. הסיבה השכיחה ביותר היא עובר לא תקין (בעיה גנטית או אנטומית)
    מאחל הצלחה בהריון הבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה לגלית ולרופא

חסויה
    15/05/2010

לאחר בדיקה לאחר המוות נמצא שחבל הטבור נמצא משוך -זה התוצאה תודה על העידור והתמיכה ושיהיה לכולם בהצלחה הריון תקין ולסיים הריון בידיים מלאות אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו