מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חוזרות-אובדי עצות.על סף יאושגלי10/05/2010
שלום רב,
חודש הבא אהיה בת 35, אני אם לשתי בנות בנות 8 ו-4 וחצי, את שתיהן ילדתי בקיסרי
הייתה לי הפלה אחת בשבוע 9 לפני הגדולה ואחרי הקטנה בשנתיים האחרונות עברתי 5 הפלות רצופות,המתקדמות בשבוע 12 ו-16
עברנו בדיקת קרישיות ( מס' סוגים) קריוטיפ שלי ושל בעלי, קריוטיפ עובר בפעם האחרונה והכל תקין...
אני מטופלת על ידי ורדימון בבלינסון אשר קצרה ידו מלהושיע ..
האם ישנו טיפול "חדשני" במקרים דומים? האם ישנן בדיקות נוספות? האם ישנו רופא מומלץ אליו כדאי להגיע? האם עוד ישנו סיכוי להצלחה??? מהן הסיכונים עבורי?? (בפעם האחרונה על רקע שני קיסרי ומס' הפלות מנהל המחלקה פנה אליי ואמר "שאין להם מושג כיצד להוציא את העובר מחשש לקריעת הרחם ..) מה לגבי רפואה סינית?
אני מצטערת על כל השאלות,אבל אני כבר על סף ייאוש, אני לא מבינה מה לא בסדר, שאני נכנסת להריון בקלות אבל לא מצליחה להחזיקו תקין??!! התסכול גדול מאוד בייחוד שההריונות בבנותי היו נפלאים וקלים
בבקשה עזרתכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה את תיסכולך, היי חזקה
סיגל11/05/2010לגלי שלום
אני כל כך מבינה אותך בתיסכול וסימני השאלה, מדוע זה קורה.
המשיכי להיות חזקה ונחושה להריון שיהיה בע"ה תקין ובריא.
כעת אני לאחר שלוש הפלות, תמיד נופל בשליש הראשון...ומכאן
הכינו אותי לקראת בדיקות ובירורים עתידיים.
אשמח אם תוכלי לעזור באינפורמציה, האם בבלינסון ישנה מרפאה
להפלות חוזרות? ואיך ד"ר ורדימון האם הוא מתמחה בהפלות חוזרות,
האם את, מניסיונך האישי היית ממליצה להיות במרפאה הנ"ל?
אודה לך, אם תשיבי לי ותיתני לי כמה כלים נכונים להמשך בירורים,
וטיפול הנכון.
סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח ליעץ לך
יעלה11/05/2010אני גם בסרט שלך ,עשיתי את כל סוגי הבדיקות(יש בדיקות שלא בצעת) ויש לי אינפורמציה רבה מאד בנושא של הפלות חוזרות[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי שלום
יעלה12/05/2010תוכלי ליצור עימי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותפה לבעייתך,
nirit11211/05/2010ממליצה לפנות למרפאות הפלות חוזרות בתל השומר..... שם בטח יוכלו לעזור לך. אני פניתי לשם עם סיפור דומה פחות או יותר ושם מפנים לבדיקות נוספות שרופאים "רגילים" בדר"כ לא נותנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/2010במקרים מורכבים מומלץ לבצע רוויזייה יסודית של המקרה - כולל כל בדיקות המעבדה והבדיקות הנלוות (US , היסטרוסקופיה וכו') שבוצעו עד כאן. לעיתים, תוך כדי שמיעת ההסטוריה של המקרה, בדיקה גופנית של האשה מתברר שיש בדיקות שעדיין לא בוצעו או רעיונות אחרים לטיפולים.
עקרונית במידה ואכן אין כל הסבר לה]פלות, הסטטיסטיקה מוכיחה כי בסופו של דבר מגיעים להריון תקין ברוב המקרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)