אין ביוץ לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין ביוץ לאחר הפלה
    ל
    19/05/2010

שלום,
    אני בת 31 ויש לי ילדה בת 3. עקב בעיות זרע אצל בעלי אנחנו כבר שנתיים מנסים להכנס להריון(ההריון עם הבת היה ספוטנטי לאחר שנה הצליח). בפסח עברתי גרידה עקב הפלה בשבוע 7 שהתוכן ההריוני לא יצא וסבלתי מכאבים מאוד קשים נאמר לי שזה בגלל השרירן והרחם הדו קרני. לפני שבועים וחצי קבלתי מחזור ראשון. יום אחרי שהופסק המחזור(5 ימים מחזור )התחלתי לעשות בדיקות ביוץ של SENSO ומאז כבר שלוש שבועות אין שום סימן לביוץ . יש לציין שמשך שנים אני עושה בדיקות ביוץ והן מדויקות כמו שעון שווצרי (גם המחזור) תמיד מתחילים לי סימנים ביום העשירי וביום 14 ו-15 יש לי ביוץ. לא מבינה מה קרה לביוץ שלי האם ההפלה שבשה לי את הביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין ביוץ לאחר הפלה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    22/05/2010

לא צריך להסיק מסקנות מרחיקות לכת. יכול להיות שהביוץ מתעכב, זה קורה מדי פעם לכל אשה, במיוחד במצבים של מתח נפשי. יכול גם להיות שהערכה שקנית אינה מדוייקת ב 100% .
    מציע להמתין בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו