מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין ביוץ לאחר הפלהל19/05/2010
שלום,
אני בת 31 ויש לי ילדה בת 3. עקב בעיות זרע אצל בעלי אנחנו כבר שנתיים מנסים להכנס להריון(ההריון עם הבת היה ספוטנטי לאחר שנה הצליח). בפסח עברתי גרידה עקב הפלה בשבוע 7 שהתוכן ההריוני לא יצא וסבלתי מכאבים מאוד קשים נאמר לי שזה בגלל השרירן והרחם הדו קרני. לפני שבועים וחצי קבלתי מחזור ראשון. יום אחרי שהופסק המחזור(5 ימים מחזור )התחלתי לעשות בדיקות ביוץ של SENSO ומאז כבר שלוש שבועות אין שום סימן לביוץ . יש לציין שמשך שנים אני עושה בדיקות ביוץ והן מדויקות כמו שעון שווצרי (גם המחזור) תמיד מתחילים לי סימנים ביום העשירי וביום 14 ו-15 יש לי ביוץ. לא מבינה מה קרה לביוץ שלי האם ההפלה שבשה לי את הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי22/05/2010לא צריך להסיק מסקנות מרחיקות לכת. יכול להיות שהביוץ מתעכב, זה קורה מדי פעם לכל אשה, במיוחד במצבים של מתח נפשי. יכול גם להיות שהערכה שקנית אינה מדוייקת ב 100% .
מציע להמתין בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)