טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 38 עם ילד 1 בהריון טבעי. אחריו היו שני הריונות ספונטניים שהסתיימו בגרידא. עשיתי את כל בדיקות הקרישיות - נמצא תקין. עשיתי IVF נקלט הריון שנפל.
בהמשך בירור כרתו לי את 2 החצוצרות. בIVF השלישי נקלט הריון שהיום נפל בשבוע שש.
מחברה נאמר לי שיש לסכרת השפעה. אין לי סכרת, בהריון הראשון היה לי בסוף ההריון.אציין שהמחזורים שלי סדירים כל 28 יום. הרופא אמר שמבחינתו זה תקין.
האם יש עןד משהו שלא עשיתי או ביררתי.
די מיואשת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעיקרון שכיחות ההפלות מעל גיל 35 גבוהה יחסית, גם ללא כל גורם אחר. מציע לפנות לרופא מטפל שמכיר את ההסטוריה הרפואית שלך כדי לעבור על הבדיקות שבוצעו עד כאן ולהשלים את החסר במידת הצורך לפני מחזור ה IVF הבא. שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד