פיענוח בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיענוח בדיקות
    רום קינמון
    24/05/2010

שלום רב,
    אני אם לתינוקת בת שנה וחודשיים, אחרי היריון ספונטני, קליטה מהירה ולידה קיסרית.
    לפני ההיריון, המחזור שלי היה סדיר וקיבלתי כל 28 ימים עם דימום בינוני למשך חמישה ימים.
    לאחר הלידה, קיבלתי מחזור רק אחרי תשעה חודשים. המחזור אינו סדיר והדימומים כבדים.
    אני לא מצליחה להיכנס להיריון בשנית ולכן רופא הנשים שלי שלח אותי למספר בדיקות:
    הוא שלח אותי לעשות פרופיל הורמונלי, נעשה ביום השלישי למחזור אחרי שלוש שעות יקיצה.
    להלן התוצאות:

Prolactine-114
    LH - Luteinizing Hormone-2.3
    FSH-6
    Estradiol (E2)->200
    Testosterone Total-1.6

ולבדיקת ביוץ, נעשה ביום ה-19 למחזור
    Progesterone- 5.4
    CA-125 - 8

בהתייעצות קודמת מול פרופ פרידר (כשהיה לי רק את התוצאות של הפרופיל ההורמונלי) נאמר כי נראה שלא חזרתי לבייץ, ממה שבדקתי הערכים של הבדיקה מאוד נמוכים, מה זה אומר? האם ישנה בעיה? האם שתי הבדיקות מראות תקינות המערכת שלי? האם יש קשר לזרע של בעלי (יכול להיות שירדה האיכות?) האם המחזור שלי יחזור להיות סדיר? אני די מיואשת ומוטרדת מכל הסיפור ואודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח בדיקות

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    30/05/2010

יכול להיות שהביוץ שלך לא סדיר / מאוחר וזאת הסיבה למחזור הלא סדיר ולפרוגסטרון הנמוך ביום 19. אפשר לפנות לרופא המטפל ולבצע מעקב ביוץ כדי לזהות את הזמן המדוייק. בכל מקרה אין קשר לזרע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו