הפלת עובר חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלת עובר חולה
    ניב
    01/06/2010

בעלי ואני נשאי קונקסין 26 והחלטנו,לאחר יעוץ מקיף, ללכת רק על הריונות טבעיים עם סיסי שיליה.במידה והעובר יהיה חולה נבצע הפלה. האם מס' הפלות יכולות לפגוע באישה?אני לא מתכוונת להביא ילד כזה לעולם וגם טיפול ivf+pgd נשמע לי מורכב. מאחר והסיכון הוא 25% אני מאמינה שהדרך הטבעית היא הנכונה עבורנו. האם זה הגיוני מבחינה בריאותית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלת עובר חולה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    02/06/2010

כמובן שרצוי להימנע מהפלות מרובות, אך עדיין נשמע הגיוני לאור העובדה שקיים סיכוי של 75% לעובר בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה

ניב
    03/06/2010

שלום שוב,
    אנחנו נשאי קונקסין ,רציתי לדעת אם לדעתך עדיף ללכת על טיפול pgd+ivf עם כל הסיכונים הטמונים בכך או שעדיף לנסות טבעי ובמידת הצורך להפיל(אולי חלילה אפילו פעמיים) ,?בהתחשב בכך שאעשה סיסי שיליה ואגלה די מוקדם אם העובר בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו