טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני שנה וחצי גילו לי ציסטה בשחלה הימנית. לאחר שהרופא המליץ על לקיחת גלולות ובדיקת אולטרה סאונד חוזרת הציסטה נעלמה. האם זה יתכן? לפני מספר ימים גילו לי שוב ציסטה בשחלה הימנית. הרופא שגילה טען שעשרה ימים לאחר המחזור יש לעשות בדיקת אולטרה סאונד לעומת זאת רופא הנשים שלי טען שיש לעשות את הבדיקה בין שלושה לחמישה ימים מיום קבלת המחזור. מה נכון? מלבד זה בחודש האחרון סבלתי פעמיים מכאבי בטן עזים פעם אחת לפני יציאה ופעם אחת במהלך יציאה ועוד פעם נוספת . האים יתכן שזה קשור לציסטה שהתפוצצה? אני בת שלושים ושבע וחצי. מתנצלת על רבוי השאלות. תודה רבה ויום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר