ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    ביוץ
    04/07/2010

אני בת 29, מזה כשנה וחודשיים מנסים להיכנס להריון (ראשון) במהלך התקופה הזו נכנסתי להריון שהסתיים הפלה טבעית וגרידה בשבוע 12 במרץ 2010.

בחודשיים האחרונים בדיקת ביוץ ביתית אינה מראה על ביוץ בימים הצפויים. בחודש האחרון במקביל לבדיקה הביתית שלא הראתה על ביוץ עשיתי אולטרסאונד זקיקים שהיה תקין שהראה בפעם הראשונה על "ביוץ שצפוי בקרוב מאוד"+ו"זקיק גדול מוכן" ויומיים אח"כ נצפה נוזל דוגלס והזקיק הגדול נעלם.
    האם העובדה שבמשך חודשיים בדיקות ביתיות שונות לא הראו ביוץ בימים המיועדים מעידה על חוסר אמינות של הבדיקות או על זקיקים ללא ביציות???איך אוכל לברר?
    הרופאה לא שלחה אותי במקביל לבדוק פרוגסטרון בדם.

האם היית ממליץ להתחיל טיפולי פוריות?מהם השלבים הראשונים לבירור?
    לכאורה הכל תקין. ווסת תמיד סדירה. גלולות הפסקתי לפני שנה וחצי. ההפלה-נאמר לי שמוקדם מידי כדי לדעת את סיבתה.אבל האולטרסאונד ובדיקות הדם אחריה היו תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• הודעה של: ביוץ

פרופ' שבח פרידלר
    04/07/2010

אם אין בעית פוריות וההריון היה ספונטני - אז אין מקום לטיפולי פוריות. הפלה אחת אינה אומרת שיש בכלל בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו