הפלה מאוחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה מאוחרת
    חסויה
    10/07/2010

שלום ,
    אני לאחר 3 חודשים מהפלה מאוחרת שבוע 16 ללא דופק - סיבת המוות חבל טבור משוך ???היה לידה וגרידה לאחר כמה ימים זיהום זסבלתי כמעט חודש בטיפול בנרות וכדורים שאלתי:

1.המחזור ה-3 הזה הוא בא קשה תהליך קלת הווסת הוא כואב פיזית כאבים ברחם וכל התופעות בכאב וגם הווסת עצמה היא בהפסקות יום דימים יום כלום יום דימום וכו האם זה קשור להפלה שעברתי האם קשור לזיהום מה אתה מציע ? וכן האם לאחר 3 חודשים זהו זמן טוב להרות ?

2. לאחר המקרה בדקו ואמרו לי שסיבת המוות חבל טבור משוך ממה זה לדעתך יכול להיות ממאמץ פיזי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה מאוחרת

הוספת תגובה

• הודעה של: חסויה

פרופ' שבח פרידלר
    12/07/2010

1. הוסת הראשונה צפויה להיות קשה מהרגיל.
    2. אין קשר למאמץ פיזי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה המשך להודעה הקודמת

חסויה
    15/07/2010

זה לא הוסת הראישון זה השלישי לאחר בדיקה אצל הרופא הרופא טען שהרחם לא חזר לעצמו ונתן לי כדורים לכיווץ הרחם מה זה אומר לא חזר לעצמו? ולמה לאחר הלידה הפלה לא נתנו לי אותם ורק לאחר 3 חודשים כן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקש התיחסותך לשאלה

חסויה
    20/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: חסויה

פרופ' שבח פרידלר
    24/07/2010

אמנם בממוצע הרחם חוזר לגודלו הטבעי כעבור כ-6 שבעות, אבל יש גם חריגים. על פי רוב אין צורך לשום טיפול התהליך הינו טבעי וקורה מעצמו. רק כאשר יש חריגה מן הנורמה יש מקום להתערבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו