מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה מאוחרתחסויה10/07/2010
שלום ,
אני לאחר 3 חודשים מהפלה מאוחרת שבוע 16 ללא דופק - סיבת המוות חבל טבור משוך ???היה לידה וגרידה לאחר כמה ימים זיהום זסבלתי כמעט חודש בטיפול בנרות וכדורים שאלתי:
1.המחזור ה-3 הזה הוא בא קשה תהליך קלת הווסת הוא כואב פיזית כאבים ברחם וכל התופעות בכאב וגם הווסת עצמה היא בהפסקות יום דימים יום כלום יום דימום וכו האם זה קשור להפלה שעברתי האם קשור לזיהום מה אתה מציע ? וכן האם לאחר 3 חודשים זהו זמן טוב להרות ?
2. לאחר המקרה בדקו ואמרו לי שסיבת המוות חבל טבור משוך ממה זה לדעתך יכול להיות ממאמץ פיזי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חסויה
פרופ' שבח פרידלר12/07/20101. הוסת הראשונה צפויה להיות קשה מהרגיל.
2. אין קשר למאמץ פיזי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה המשך להודעה הקודמת
חסויה15/07/2010זה לא הוסת הראישון זה השלישי לאחר בדיקה אצל הרופא הרופא טען שהרחם לא חזר לעצמו ונתן לי כדורים לכיווץ הרחם מה זה אומר לא חזר לעצמו? ולמה לאחר הלידה הפלה לא נתנו לי אותם ורק לאחר 3 חודשים כן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש התיחסותך לשאלה
חסויה20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: חסויה
פרופ' שבח פרידלר24/07/2010אמנם בממוצע הרחם חוזר לגודלו הטבעי כעבור כ-6 שבעות, אבל יש גם חריגים. על פי רוב אין צורך לשום טיפול התהליך הינו טבעי וקורה מעצמו. רק כאשר יש חריגה מן הנורמה יש מקום להתערבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)