מחפשים רופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשים רופא
    עמית
    10/07/2010

שלום,
    אשתי עברה בשמונת החודשים האחרונים שתיי הפלות טבעיות (השנייה לפני כחודשיים).
    אנחנו מחפשים רופא מ-ע-ו-ל-ה !! (לא פחות !).
    הרופא שעשה לאשתי את ההזרעה (להריון הראשון) עסוק מדי בשביל להסביר או לתמוך, ובכל מקרה הוא רואה רק כסף בעיניים (אחד משלושת היקרנים במדינה).
    הוא לא הסביר מה אשתי צריכה לעשות על מנת לשמר את ההריונות, ורק סיפק הסברים בדיעבד לגבי כל אחת מההפלות.
    אנחנו מחפשים בדיוק את ההפך: מישהו/י שלא רק לוקח כסף, אלא גם נותן ליווי, עצות והסברים, לפני ותוך כדי ההריון.
    אשמח לקבל המלצות לרופאים שגם יודעים מה הם עושים, וגם לא גורמים לאנשים להרגיש כמו "מספר נוסף" בסרט נע.
    תודה, עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשים רופא

הוספת תגובה

• המלצה

אמי
    12/07/2010

שלום עמית!
    אני גם הייתי באותו סרט שאשתך נמצאת בו. בשנה האחרונה עברתי שתי הפלות לאחר טיפולי IVF ואין צורך שאני הסביר לך מה ההרגשה לאבד הריון רצוי ויקר לאחר טיפולים קשים. אני הייתי מטופלת של פרופ' פרידלר דרך המרפאה במאוחדת, אני יודעת שהוא מקבל גם במרפאה פרטית בהרצליה.
    אני ממליצה עליו בחום . החשוב מכל שהוא אדם מקסים וקשוב לצורכי המטופלת, והוא מאוד מקצועי. הוא "תופר את השמלה המתאימה" לכל מטופלת , הוא לא עובד בשיטת שבלונה אחת המתאימה לכל הנשים. הייתי ממלציה לכם להגיע אליו לפחות ליעוץ ולהתרשם ממנו.
    שיהיה בהצלחה והחשוב לא להיכנס לדיכאון ולהמשיך ולנסות , משום שרוב הסיכויים שהריון הבא יהיה תקין וייסתים בלידת ילד בריא בע"ה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !

עמית
    15/07/2010

תודה לך על העידוד ועל ההמלצה !
    נקווה לבשורות טובות.
    עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: עמית

פרופ' שבח פרידלר
    12/07/2010

אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אתם בהחלט יכולים לפנות אלי. 0545500282

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

עמית
    15/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו