מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשים רופאעמית10/07/2010
שלום,
אשתי עברה בשמונת החודשים האחרונים שתיי הפלות טבעיות (השנייה לפני כחודשיים).
אנחנו מחפשים רופא מ-ע-ו-ל-ה !! (לא פחות !).
הרופא שעשה לאשתי את ההזרעה (להריון הראשון) עסוק מדי בשביל להסביר או לתמוך, ובכל מקרה הוא רואה רק כסף בעיניים (אחד משלושת היקרנים במדינה).
הוא לא הסביר מה אשתי צריכה לעשות על מנת לשמר את ההריונות, ורק סיפק הסברים בדיעבד לגבי כל אחת מההפלות.
אנחנו מחפשים בדיוק את ההפך: מישהו/י שלא רק לוקח כסף, אלא גם נותן ליווי, עצות והסברים, לפני ותוך כדי ההריון.
אשמח לקבל המלצות לרופאים שגם יודעים מה הם עושים, וגם לא גורמים לאנשים להרגיש כמו "מספר נוסף" בסרט נע.
תודה, עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
אמי12/07/2010שלום עמית!
אני גם הייתי באותו סרט שאשתך נמצאת בו. בשנה האחרונה עברתי שתי הפלות לאחר טיפולי IVF ואין צורך שאני הסביר לך מה ההרגשה לאבד הריון רצוי ויקר לאחר טיפולים קשים. אני הייתי מטופלת של פרופ' פרידלר דרך המרפאה במאוחדת, אני יודעת שהוא מקבל גם במרפאה פרטית בהרצליה.
אני ממליצה עליו בחום . החשוב מכל שהוא אדם מקסים וקשוב לצורכי המטופלת, והוא מאוד מקצועי. הוא "תופר את השמלה המתאימה" לכל מטופלת , הוא לא עובד בשיטת שבלונה אחת המתאימה לכל הנשים. הייתי ממלציה לכם להגיע אליו לפחות ליעוץ ולהתרשם ממנו.
שיהיה בהצלחה והחשוב לא להיכנס לדיכאון ולהמשיך ולנסות , משום שרוב הסיכויים שהריון הבא יהיה תקין וייסתים בלידת ילד בריא בע"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
עמית15/07/2010תודה לך על העידוד ועל ההמלצה !
נקווה לבשורות טובות.
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: עמית
פרופ' שבח פרידלר12/07/2010אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אתם בהחלט יכולים לפנות אלי. 0545500282
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
עמית15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)