מחכה להריון מאד אבל....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה להריון מאד אבל....
    אפי
    27/07/2010

אני בת 32+ אמא לילדה בת שנה ו8 חודשים מקסימה..לידה רגילה וילדה בריאה תודה לאל. לפני חצי שנה עברתי גרידה בשבוע ה11 אחרי שהתברר שיש הכל חוץ מהעיקר--אין עובר. ואז התאוששנו והנה לפני חודשיים שוב הייתי בהריון אבל בשבוע השישי שוב התחילו דימומים והיתה הפלה טבעית למזלי ולא גרידה.. עברתי בדיקה מקיפה אצל הרופאה שלי והיא טוענת שהכל תקין. השאלה האם ניתן לעשות משהו כרגע, האם זה יפגע בסיכוי שלי להריון בריא נוסף? אשמח לקצת ייעוץ ומידע שיכול להושיע..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחכה להריון מאד אבל....

הוספת תגובה

• הודעה של: אפי

פרופ' שבח פרידלר
    28/07/2010

הסיכון להפיל שוב לאחר שתי הפלות רציפות עדיין אינו משמעותית גבוה ולכן בשלב זה אין חוב ה לבצע בירור מקיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקקלומין

רחלי
    15/08/2010

לקחתי מהיום ה5 למחזור שני כדורים ליום איקלומין וביום ה11 ביצעתי אולטרסאונד זקיקים וראו ציסטה בגודל 33 על 33 ולא היו זקיקים מובילים האם זה אומר שאני לא מבייצת?לקחתי בעבר איקקלומין והיו לי תמיד שני זקיקים, חודש קודם עברתי הזרעה שלא הצליחה ,קיבלתי ווסת ואז לקחתי שוב כדורים . מצפה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו