טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי. שלום רב. אני סובלת מתסמונת pco ואיני מקבלת מחזור ספונטני, לכן אני צריכה לקחת גלולות בשביל לקבל מחזור סדיר. השבוע היתי אצל נירולוג והוא אמר שאסור לי לקחת בשום אופן גלולות בגלל שזה גורם לי לי כאבי ראש עם "האורה" ועם שיתוק בחצי גוף למשך יומיים. אז הוא אמר שאני אאלץ לקבל זריקות פעם ב3 חודשים במקום גלולות. מה זה הזריקות האלה? אשמח לקבל קצת מידע תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הזריקה המדוברת משמשת כאמצעי מניעה ואינה משפיעה על סדירות המחזור, להיפך - היא גורמת לעיתים לדימומים לא סדירים ו/או אל ווסת. במקרה כמו שלך מקובל לתת כדורים (פרימולוט נור או דומים לו אחת לחודש למשך מס' ימים כדי לגרום להופעת הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניסתי את האפשרויות שרשמת, ולו זה עדיין משפיע עלי לרעה. מיגרנה עם שיתוק חצי גוף ועייורון בעין אחת ליומיים. לכן הנוירולוג החליט להפסיק כל סוג של טיפול בכדורים. והחליט שעלי לנסות זריקות. היתי שמחה לשמוע יותר על הזריקות. תודה רבה!!!