בדיקות לאחר הפלה בהריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות לאחר הפלה בהריון ראשון
    לין
    09/08/2010

השבוע, בשבוע 9 התגלה שהעובר ללא דופק וגודלו מתאים לשבוע 6. עברתי הפלה עם ציטוטק שהצליחה.

למרות שהרופא שלי מנסה להרגיע אותי שמה שקרה לי לא אומר כלום על המשך נסיונות להיכנס להריון וכו לא הייתי רוצה לחכות לעוד הפלות כדי להתחיל לבדוק אם יש משהו שהוא לא בסדר אצלי או אצל בן זוגי.
    האם יש בדיקות שעושים אחרי הפלה שניה ברצף שאני יכולה לבקש לעשות אותן כבר עכשיו?

אולי זה נראה מוקדם מידי ולא נחוץ אבל אני מעדיפה לבדוק כבר עכשיו אם משהו לא תקין אצלי או אצל בן זוגי מאשר להיות בלחץ הנפשי בחודשים הראשונים של הריון הבא כשכל בדיקת אולטרסאונד תהפוך לסיוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאת: לין

פרופ' שבח פרידלר
    09/08/2010

אין מה להיות בלחץ נ פשי. אין גם שום בדיקת ספציפיות מוצדקות לאחר הפלה אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תחכי

מורן
    20/08/2010

גם לי אמרו אותו דבר ואז הגיעה ההפלה השנייה. אני לא אומרת חס ושלום שגם לך זה יקרה ואני יודעת שהסיכויים נמוכים מאוד-אז אל תהיי לחוצה-אבל אם את רוצה מגיע לך להתעקש ולעשות כל מני בדיקות דם (שאצלי לא הראו שום דבר אז אני נשארת באותו המצב שהייתי לפני הבדיקות-אבל היה לי חשוב לעשות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו