מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות לאחר הפלה בהריון ראשוןלין09/08/2010
השבוע, בשבוע 9 התגלה שהעובר ללא דופק וגודלו מתאים לשבוע 6. עברתי הפלה עם ציטוטק שהצליחה.
למרות שהרופא שלי מנסה להרגיע אותי שמה שקרה לי לא אומר כלום על המשך נסיונות להיכנס להריון וכו לא הייתי רוצה לחכות לעוד הפלות כדי להתחיל לבדוק אם יש משהו שהוא לא בסדר אצלי או אצל בן זוגי.
האם יש בדיקות שעושים אחרי הפלה שניה ברצף שאני יכולה לבקש לעשות אותן כבר עכשיו?
אולי זה נראה מוקדם מידי ולא נחוץ אבל אני מעדיפה לבדוק כבר עכשיו אם משהו לא תקין אצלי או אצל בן זוגי מאשר להיות בלחץ הנפשי בחודשים הראשונים של הריון הבא כשכל בדיקת אולטרסאונד תהפוך לסיוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: לין
פרופ' שבח פרידלר09/08/2010אין מה להיות בלחץ נ פשי. אין גם שום בדיקת ספציפיות מוצדקות לאחר הפלה אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחכי
מורן20/08/2010גם לי אמרו אותו דבר ואז הגיעה ההפלה השנייה. אני לא אומרת חס ושלום שגם לך זה יקרה ואני יודעת שהסיכויים נמוכים מאוד-אז אל תהיי לחוצה-אבל אם את רוצה מגיע לך להתעקש ולעשות כל מני בדיקות דם (שאצלי לא הראו שום דבר אז אני נשארת באותו המצב שהייתי לפני הבדיקות-אבל היה לי חשוב לעשות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)