שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    21/08/2010

רציתי לדעת מתי אוכל להיכנס להריון בשנית לאחר שעברתי הפלה בשבוע 24 (עברתי תהליך של לידה טיבעית)??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    25/08/2010

רצוי להמתין לפחות 3 חדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ש

ש
    03/09/2010

היי, אין לי הכשרה רפואית אבל אני רוצה לשתף אותך במשהו...אני עברתי לידה בשבוע 19 כמעט, בבה"ח בעלי נכנס לאינטרנט ובדיוק הייתה כתבה על מחקר שעשו בסקוטלנד (אם אני לא טועה..) בכל אופן המחקר מצא שנשים שעברו הפלה טיבעית, הסיכויי שלהן להרות הירון תקין עם עובר בריא ולידה תקינה גבוה יותר מנשים שלא עברו הפלה קודם ההריון, עוד נמצא במחקר שככל שהזמן עובר מההפלה הסיכויים יורדים (חוזרים לסטטיסטיקה הרגילה) כך שבחצי שנה הראשונה מאז ההפלה הסיכוי להריון תקין וכו' גבוה יותר וכן הלאה... אותי זה חיזק, מקווה שגם אותך.. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו