מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות קרישיותמירב01/09/2010
שלום רב,
בחודש 12/2009 עברתי הפלה בשבוע 9 עקב הפסקת דופק
בחודש 7/2010 עברתי הפלה בשבוע 7 עקב שק הריון ללא עובר
הופניתי לבדיקות קרישיות והיסטרטסקופיה.
בדיקת היסטרוסקופיה גילתה פוליפים והידבקויות שהוסרו.
כמו כן קיבלתי עכשיו תוצאות של בדיקות קרישיות:
APC Resistance תקין
PCR Factor 2 Mutation הטרוזיגוט
PCR MTHFR הטרוזיגוט
PCR Factor 5 Leiden - נורמלי
ההומוצטאין יצא 6.6 בטווח של 5-10
מקריאה באינטרנט אני מבינה שיש בעיית קרישיות בפקטור 2...
השאלה שלי היא כזו:
התחלתי אתמול מעקבים לקראת הזרעה, כולל הזרקת גונל F.
במידה ועלי להזריק קלקסן, האם עלי לעשות זאת החל מיום ההזרעה, או שעלי לעשות זאת כבר עכשיו, כשאני מתחילה מעקבים והורמונים?
יש לי פגישה עם פרופ' כארפ (מומחה להפלות ששלח אותי לבדיקות אלו) רק ביום ראשון, שאני מאמינה שאז ייתן לי את המינון הנכון לטיפול בקרישיות, אבל אז כבר אהיה אחרי 5 ימי הזרקת הורמונים...
אני קצת בלחץ ורק רוצה לדעת האם הלך לי החודש הטיפול אם לא הזרקתי קלקסן לפני ההזרעה עצמה.
אם יש לך עוד תובנות בנוגע לבדיקות שלי, אשמח מאוד לשמוע!
הרבה תודה וחג שמח
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/09/2010לדעתי ההידבקויות והפוליפים שהיו ברחם הם הגורם המשמעותי יותר במקרה שלך. לגבי הקלקסן אפשר להזריק גם מאוחר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)