מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה בסוף שבוע 18ש03/09/2010
לאחר שנתיים וחצי של טיפולים (עקרות בלתי מוסברת) נקלט ההריון, בשבוע 18 + 6 ימים הייתה לי ירידת מים ולידה. וזה אחרי שכל הבדיקות היו תקינות (שקיפות, סריקת מערכות וחלבון עוברי) בבה"ח לא הייתה תשובה מדוע והשילייה נלקחה לניתוח (רק 30% שתתקבל תשובה לגבי הסיבה) גם הרופא שלי מופתע וטוען שזה נדיר (?!) השאלה מה יכולה להיות הסיבה?
1. בשבוע שקדם לזה הייתי בטיול בכנרת -- אבל דאגתי לשתות המון והיות בצל! ייתכן והחום גרם לזה?
2. בעלי ואני קיימנו יחסים (אמנם לא מלאים)-- האם ייתכן שזאת הסיבה?
כרגע אני ממתינה לתוצאות בדיקות הדם (קרישיות יתר וכו')
אני ממש צריכה תשובה, לא ייתכן שזה קרה ואף אחד לא יודע להסביר לי למה.. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/09/2010הסיבות השכיחות במקרה כמו שלך הן זיהום ו/או אי ספיקה של צואר הרחם. במקביל להשלמת הבירור מומלץ לבצע תרבית נרתיק וצואר הרחם למזהמים ספציפיים שונים בייעוץ עם הרופא המטפל, וכן מומלץ לבצע תפירה של צואר הרחם בהריון הבא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ד"ר
ש06/09/2010ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)