הפלה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית
    חזרתי
    22/09/2010

שלום רב,
    אני נמצאת בהריון שלישי, עברתי לידה קיסרית אחת, ב- US שבוצע בשבוע 8+4 כבר לא נראה דופק ( כאשר שבוע אחד לפני עדיין נראה דופק תקין) והממצא ההריוני התאים לשבוע 6.5 שבועות. אציין שמשבוע 7 היו לי הפרשות חומות ולעיתים אדומות + קרישי דם.
    הרופא הממליץ על ציטוטק לסיום ההריון בשל התנסות לא מוצלחת עם גרידה לפני 9 חודשים - הדבקויות ברחם ובצוואר (הפסקת הריון יזומה). אני העדפתי לחכות להפלה טבעית.
    בימים האחרונים (היום נמצאת בשבוע 9+5 כביכול) , אני עוברת הפלה טבעית, כלומר יוצאים ממני כל הזמן קרישי דם חומים , מלווים לעיתים בהתכווציות חזקות שמורגשות גם בגב ואפילו בטוסיק - מעין צירים), ולעתים ללא התכווצויות רק מעין כאבי מחזור. ב- US שבוצע לפני 3 ימים (לאחר הUS הזה החלו לצאת ממני ממש קרישי דם בחתיכות) , הרופא אמר כי יש עדיין ממצא הריוני ושהוא נראה כי נמצא בדרך החוצה, הרופא הגדיר את המצב בשפה רפואית על גבי הכתוב , כך : "שק ממוטט הצוואר". הוא ציין כי השק כנראה יפול לבד ויש לחזור אליו בעוד שבוע.
    שאלותי:
    1) כפי שהתמונה נראית , האם יש מצב שהשק בכל זאת לא יפול כולו לבד, ויהי צורך בגרידה?
    2) כמה זמן יכול לקחת התהליך הזה של הנפילה של הממצא ההריוני, כי הכל יוצא בחתיכות?
    3) האם בתהליך הזה של ההפלה, גדלים זקיקים חדשים ומתכוננים לביוץ או שעד שהתהליך הזה לא ייגמר עד הסוף לא יהיה ביוץ.
    4) מתי מקבלים מחזור אחרי הפלה טבעית?

מצטערת על האורך
    אודה למענה
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה טבעית

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    27/09/2010

1 - יכול להיות
    2 - בדר'כ עד שבוע
    3 - לא גדלים כעת זקיקים חדשים
    4 - לאחר כ 6 שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו