שק היריון ללא עובר בפעם השנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק היריון ללא עובר בפעם השנייה
    טל
    22/09/2010

שלום רב וחג שמח!

לפני שנה ו-4 חודשים ילדתי את בתי הראשונה בניתוח קיסרי. לפני 5 חודשים נקלטתי להיריון מיד עם הוצאת התקן מירנה ובשבוע 8 נצפה שק היריון בקוטר 23 מ"מ ללא עובר. עברתי טיפול בציטוטק. ב - 1 באוגוסט האחרון הייתה לי ווסת אחרונה. בביקורי היום אצל רופא הנשים שלי לצערי שוב נצפה שק היריון ללא עובר בקוטר 9 מ"מ המתאים לשבוע 5 (כשאני אמורה להיות בשבוע 7). אמורה לחזור לרופא שלי בשבוע הבא ל - US חוזר. האם יש להפלות קשר לניתוח הקיסרי? קראתי בפורומים שלעיתים הפלות חוזרות נובעות כתוצאה מבעייה בבלוטת התריס. ברצוני לציין שבשליש ה-1 להיריון עם בתי היה לי עודף פעילות של הבלוטה, שהסתדר מעצמו בהמשך. (ללא היריונות אין לי שום בעייה בבלוטת התריס). האם יש לכך קשר להפלות החוזרות שלי? איך אדע מה הסיבה להפלות???
    בתודה מראש ובברכת חג שמח ופורה לכל הנשים
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    27/09/2010

ניתן לבצע צילום רחם כדי לשלול הידבקויות בחלל הרחם כתוצאה מהניתוח, כמו כן - לבצע בדיקת דם לתפקוד בלוטת התריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו