אחרי 2 גרידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 2 גרידות
    מירי
    14/10/2010

שלום ד"ר,

אני בת 33, עברתי 2 גרידות בחצי שנה האחרונה עקב הריונות שהפסיקו להתפתח בשבוע 7 ובשבוע 6 (באחד היה עובר בלי דופק ובשני רק שק הריון ללא קוטב עוברי),

בבית יש לי ילדה בת שנתיים- להריון הראשון נכנסתי אחרי שנתיים ארוכות של נסיונות, ובהזרעה שניה + זריקות הורמונים (טופלתי אצל ד"ר פרידלר) הצלחתי להיכנס להריון, ההריון היה תקין לגמרי והלידה רגילה.

שאלתי היא- מה הלאה?

הרופא המטפל ממליץ להמשיך לנסות טבעי כמה חודשים.... ולא רואה לנכון שאבדוק את העניין.....
    למיטב ידיעתי מתחילים סדרת בדיקות רק במקרה של 3 הפלות, אני מקווה שלא יהיה כשלון שלישי כי אני מרגישה שלא אוכל לעמוד בזה.
    מה היא המלצתך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי 2 גרידות

הוספת תגובה

• אחרי 2 גרידות - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    17/10/2010

לאור העובדה שהיה הריון תקין בעבר , סביר להניח שהסיכוי להריון תקין נוסף הוא טוב. יחד עם זאת - רצוי לבצע הערכה ראשונית, כולל הסטוריה רפואית, בדיקות מעבדה (פרופיל הורמונלי) וצילום רחם. רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל ולקבל ממנו פרטים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו