מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובר ללא דופקמיכל19/10/2010
שלום,
אני בת 32, נשואה טרייה.
אתמול הלכתי לעשות אולטרסאונד והרופא אומר שיש שק הריון תוך רחמי 40 מ"מ, נצפה רמש של שק חלמון ללא דופק עובר והעובר נראה כבן 6-7 שבועות.
הרופא נתן לי הפנייה למיון נשים לעוד שבוע. ואמר לי לבוא אחרי צום. (האם זה אומר שהוא מתכנן לי גרידא?)
המחזור האחרון היה ב14 לאוגוסט, כשבזמן שהביוץ היה אמור להתרחש, לא קימתי יחסים עם בעלי (אסון משפחתי) ובטוח שקיימנו יחסים רק אחרי ה31 באוגוסט כולל. מה שמביא אותי למסקנה שהעובר חייב להיות בן 7 שבועות או כמה ימים פחות.
שאלה 1: לפי חיפושים באינטרנט אני מבינה שלפני 8-9 שבועות בכלל לא רואים דופק. האם זה נכון? מה גיל העובר המקסימלי שבו ניתן להגיד בוודאות שאין דופק ויש לעבור הפלה?
שאלה 2: עברתי מקרה דומה עם הפלה טבעית לפני 8 שנים. הלכתי למיון ועשו לי גרידא. אין לי ילדים עדיין ואני מאוד רוצה להרות.
האים אני יכולה להתעקש על כדורים ולא הפלה? אני מפחדת לעוד סיבוכים גם ככה השעון מתקתק.
תודה רבה, מחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר ללא דופק - תגובה
פרופ' שבח פרידלר22/10/2010משבוע 6 ניתן לראות דופק. בשבוע 7 האבחנה ודאית. יחד עם זאת תמיד אפשר לחכות שבוע נוסף בשביל ההרגשה הטובה.
את יכולה לבקש גם כדורים, אין סיבה שלא תעני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)