היריון לא תקין? אחרי הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון לא תקין? אחרי הפלה
    שרה
    24/10/2010

שלום רב,
    אני אישה בת 30, אמא לשני ילדים בריאים, עברתי הפלה בחודש יולי ואחרי הווסת הראשונה נכנסתי מיד להיריון, ביום שלישי הייתי בביקור אצל הרופאה (לפי ווסת אחרון הייתי צריכה להיות 7 שבועות), עשתה לי אולטרהסאונד ואמרה לי שזה לא טוב ושכנראה שאני שוב אעבור הפלה וביקשה ממני לבוא עוד שבוע,היא לא הרחיבה ורק אמרה שנצפה דופק חלש, מאז אני לא רגועה ומחפשת חומר על הפלות באינטרנט וגם החלטתי לעבור היום על דעת עצמי בדיקת בטא התוצאה הייתה 86000, שוב הסתכלתי על צילום האולטרה שנתנה לי וראיתי שכתוב 6+2 ו 0.47, האם באמת המצב לא טוב? אני מאוד לא רגועה במיוחד שזו יכולה להיות חס וחלילה ההפלה השנייה ברצף? האם יכול להיות שהמכשיר לא באיכות טובה ולזה יש השפעה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון לא תקין? אחרי הפלה

הוספת תגובה

• היריון לא תקין? אחרי הפלה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    27/10/2010

קשה לענות מבלי לראות את הבדיקה בזמן אמיתי. בעיקרון בדיקת הדם מתאימה פחות או יותר לגיל הריון וההפרש בין גיל הריון מחושב למה שנראה ב US אינו משמעותי. בכל מקרה אין צורך כרגע לעשות דבר מבחינה טיפולית . מציע להמתין בסבלנות ולחזור על הבדיקה בהפרש של שבוע. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו