מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היריון לא תקין? אחרי הפלהשרה24/10/2010
שלום רב,
אני אישה בת 30, אמא לשני ילדים בריאים, עברתי הפלה בחודש יולי ואחרי הווסת הראשונה נכנסתי מיד להיריון, ביום שלישי הייתי בביקור אצל הרופאה (לפי ווסת אחרון הייתי צריכה להיות 7 שבועות), עשתה לי אולטרהסאונד ואמרה לי שזה לא טוב ושכנראה שאני שוב אעבור הפלה וביקשה ממני לבוא עוד שבוע,היא לא הרחיבה ורק אמרה שנצפה דופק חלש, מאז אני לא רגועה ומחפשת חומר על הפלות באינטרנט וגם החלטתי לעבור היום על דעת עצמי בדיקת בטא התוצאה הייתה 86000, שוב הסתכלתי על צילום האולטרה שנתנה לי וראיתי שכתוב 6+2 ו 0.47, האם באמת המצב לא טוב? אני מאוד לא רגועה במיוחד שזו יכולה להיות חס וחלילה ההפלה השנייה ברצף? האם יכול להיות שהמכשיר לא באיכות טובה ולזה יש השפעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון לא תקין? אחרי הפלה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/10/2010קשה לענות מבלי לראות את הבדיקה בזמן אמיתי. בעיקרון בדיקת הדם מתאימה פחות או יותר לגיל הריון וההפרש בין גיל הריון מחושב למה שנראה ב US אינו משמעותי. בכל מקרה אין צורך כרגע לעשות דבר מבחינה טיפולית . מציע להמתין בסבלנות ולחזור על הבדיקה בהפרש של שבוע. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)