מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איקקלומיןהדס31/10/2010
שלום,
בת 34 + ילדה בת 4.
הריון ספונטיני ותקין.
מנסים כבר שנתיים להרות, ללא הצלחה ונמצאת בלחץ מזה שאולי כנראה משפיע עליי.
בדיקת פרופיל הורמונלי, צילום רחם ובדיקת זרע תקינות לחלוטין.
הרופא המליץ להתחיל איקקלומין (טבליות):
שאלותיי:
1. האם כדאי לי להמשיך לנסות טבעי, ואם כן כמה זמן?
2. מהן תופעות הלוואי של האיקקלומין? האם יכול להיות נזק מזה?
3. הרופא אמר לי להתחיל ביום החמישי למחזור, 2 כדורים למשך 5 ימים = סה"כ 10 כדורים, המינון לא גדול מדי?
4. עפ"י הכדורים מתי אמור להיות הביוץ?
5. לפי מעקבי זקיקים שעשיתי בחודשים האחרונים, אני כן מבייצת ועובי רירית תקין, אז למה בכל זאת להתחיל את האיקקלומין, אני מתלבטת מאוד האם זה יכול לגרום לי נזק יותר מאשר תועלת?
אנא עזרו לי, מודאגת מאוד.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
ד``ר יורם גלעדי31/10/2010לאחר שנתיים ללא הריון ניתן לנסות טיפולים תרופתיים להשראת ביוץ. איקאקלומין ניתן כדי לגרום לך לבייץ יותר מביצית אחת וכך להעלות את סיכויי ההפריה. תופעות הלואי הן מינימליות - ברוב המקרים אין, ובחלק מן המקרים - בחילות קלות, נפיחות בבטן, גודש בשדיים, כאבי ראש, נצנוצים בראיה.
כדי לדעת את מועד הביוץ המדוייק ניתן לבצע מעקב עם ערכה ביתית לחיזוי ביוץ או לבצע מעקב US .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)