ערכי פרוגרסטרון וE2אחרי הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי פרוגרסטרון וE2אחרי הפלה
    מודאגת
    07/12/2010

שלום,
    אני חודש וחצי אחרי הפלה טבעית. (הפסקת דופק בשבוע 8) עקב אי הופעת וסת נטלתי כדורי פרוגרסטרון במשך שבוע כדור ליום. לאחר כשבוע וחצי החלו הפרשות מאוד כהות בליווי גושים ( מאוד דומה להפרשות וגושים שהיו לי במהלך ההפלה הטבעית) ונמשכו כשישה ימים. במהלך ימי ההפרשות הללו עשיתי מבדיקת הורמונים, ואילו התוצאות :
    Estradiol (E2) 262
    Progesterone 0.8 nmol/L קטן מ- -
    :ערכי ייחוס
    Follicular <3 nmol/L
    Luteal 8-68 nmol/L
    Postmenopausal <1.3 nmol/L

אתמול כשבוע וחצי לאחר סיום ההפרשות הללו החלו לי שוב הפרשות חומות חלשות יותר ממקודם אבל מלוות גם כן בגושים קטנים ובהפרשות "מלוכלכות" צמיגיות נמתכות.
    שאלות:
    1. מה הפירוש של הבדיקות? האם זה היה אופייני למחזור?
    2. מה יכולות להיות פשר ההפרשות הללו עכשיו?
    3. מה קורה לי בגוף?
    אודה למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת - ערכי ביטא

מודאגת
    07/12/2010

באותה בדיקת דם ערכי ביטא התקבלו 2 IU/L -קטן מ, לכן אני מבינה שזה אומר שאין שאריות מההריון ברחם, או שאני טועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכי פרוגרסטרון וE2אחרי הפלה - תגובה

פרופ' שבח פרידלר
    11/12/2010

נטלתכנראה פרוגסטרון בעיתוי לא אידאלי ובמינון לא מספיק. לכן קבלת רק עכשיו וסת - שהיא קלה יותר בשל הדמם הקודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו