מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכי פרוגרסטרון וE2אחרי הפלהמודאגת07/12/2010
שלום,
אני חודש וחצי אחרי הפלה טבעית. (הפסקת דופק בשבוע 8) עקב אי הופעת וסת נטלתי כדורי פרוגרסטרון במשך שבוע כדור ליום. לאחר כשבוע וחצי החלו הפרשות מאוד כהות בליווי גושים ( מאוד דומה להפרשות וגושים שהיו לי במהלך ההפלה הטבעית) ונמשכו כשישה ימים. במהלך ימי ההפרשות הללו עשיתי מבדיקת הורמונים, ואילו התוצאות :
Estradiol (E2) 262
Progesterone 0.8 nmol/L קטן מ- -
:ערכי ייחוס
Follicular <3 nmol/L
Luteal 8-68 nmol/L
Postmenopausal <1.3 nmol/L
אתמול כשבוע וחצי לאחר סיום ההפרשות הללו החלו לי שוב הפרשות חומות חלשות יותר ממקודם אבל מלוות גם כן בגושים קטנים ובהפרשות "מלוכלכות" צמיגיות נמתכות.
שאלות:
1. מה הפירוש של הבדיקות? האם זה היה אופייני למחזור?
2. מה יכולות להיות פשר ההפרשות הללו עכשיו?
3. מה קורה לי בגוף?
אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת - ערכי ביטא
מודאגת07/12/2010באותה בדיקת דם ערכי ביטא התקבלו 2 IU/L -קטן מ, לכן אני מבינה שזה אומר שאין שאריות מההריון ברחם, או שאני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי פרוגרסטרון וE2אחרי הפלה - תגובה
פרופ' שבח פרידלר11/12/2010נטלתכנראה פרוגסטרון בעיתוי לא אידאלי ובמינון לא מספיק. לכן קבלת רק עכשיו וסת - שהיא קלה יותר בשל הדמם הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)