טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 30, יש לי שתי בנות, ועברתי ארבעה הריונות. בהריון הראשון נקלטתי עם איקקלומין, ונולדה הבכורה. אחריה חוויתי שני הריונות שהסתיימו בשליש הראשון (שבועות, 8 ו - 11), ולאחר מכן הריון רביעי הניב את בתי הצעירה (בת שנה וחודש). בחצי השנה האחרונה קרו שני מקרים בהם היה לי איחור משמעותי במחזור (כחודש), עם כל הסימפטומים להריון, אך בסופו של דבר קיבלתי מחזור שהיה גם כבד יותר מבדרך כלל. אני חושדת שמדובר בהריונות צעירים מאוד שנפלו, אך מכיוון שלא עשיתי בדיקות הריון, אינני יכולה להיות בטוחה. כל שאר המחזורים בתקופה זו היו סדירים. האם בהריון הבא כדאי יהיה לקבל תמיכה הורמונלית? אם כן - איזו?
תודה רבה וחנוכה שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד