מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בבקשהאושרית23/12/2010
שלום
יש לי שני ילדים בריאים 9,6 הריונות ולדות טבעיים ללא שום בעיות .
הריום שהסתיים בהפסקת הריון בשבוע 24 בגלל מיעוט מיי שפיר, והאטה בצמיחה.
הריון שהסתיים ללא דופק שבוע 15.
הריון שהסתיים בשבוע 19 ללא דופק שבו טופלתי בקלקסן 40 מ"ג+אספירין 100 מ"ג +חומצה פולית.
הטיפול ניתן לי לאחר בדיקת קרישיות שבה הודיעו לי שיש לי קרישיות גם גנטית וגם נרכשת.
מה עושים?
האם אפשר ללדת ילדים בריאים עם קרישיות יתר?
איזה תרופות צריך לקחת ובאיזה מינונים?
האם יכול להיווצר מצב שבו בשבועות מאוחרים 27 ...יכולה להיווצר בעיה של האטה בצמיחה ואז העובר נולד לא תקין?
האם יש בדיקת דם שאפשר לדעת בכל שלב של ההריון מה רמת הסמיכות של הדם?ואז לטפל במינון יותר גבוה של זריקות???
אני כבר מיואשת כל כך אשמח לקבל הכוונה.
תודה רבה
אושרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בבקשה - תגובה
פרופ' שבח פרידלר24/12/2010לגבי המינון התרופתי הנדרש הוועצי בהמטולוג או מומחה לקרישיות יתר. אין בדיקה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)