פרוטוקול טיפול להפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול טיפול להפלות חוזרות
    אביב
    25/12/2010

שלום
    לפני שנה נכנסתי להריון ספונטני שנגמר בהפלה בוששת בשבוע 8. + גרידה. לחאר חצי שנה של ניסיונות הגעתי לרופא שאמר שיש לי מבנה של שחלות פוליציסטיות והתחיל טיפול פיורגון + אוביטרל. לאחר 3 חודשים נכנסתי להריון שנגמר לפני האולטרסאונד הראשון (הריון כימי). האם שתי ההפלות קשורות? האם זה יכול להיות קשור לשחלות הפוליציסטיות? (יש לי מחזור סדיר כל חיי). עשיתי בדיקת קרישיות והכל בסדר. בקרוב אעשה צילום רחם + קריוטיפ. בדיקת זרע נעשתה והכל בסדר. האם יש משהו אחר שאני צריכה לעשות? האם ההפלות קשורות? אני בת 39
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרוטוקול טיפול להפלות חוזרות - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    25/12/2010

לכל הריון יש סיכוי של כ 20% להסתיים בהפלה מוקדמת (אחוזי ההריונות הכימיים גדולים עוד יותר) כך שאם הבירור יהיה תקין הרי שהסיכוי להריון תקין בפעם הבאה זהה לכל אשה אלרת בגילך (יש לזכור כי בכל מקרה, אחוז ההפלות מעל גיל 35 גבוה יותר, עובדה שאינה ניתנת לשינוי ע'י טיפול תרופתי כלשהוא)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו