טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביצעתי הפלה במפיג'ין לפני כשבועיים שלושה(ב-10.1) בבדיקת אולטרסאונד אתמול לא נצפה שק הריון אך כנראה שאריות/ קרישים לא בדיוק הבנתי, (המשכתי לדמם עד הבדיקה בעוצמה חלשה ומשתנה), הכדור רשם 15 כדורי מטרגין למשך שבוע, לקחתי 3 עד כה ונראה כאילו זה אף החליש את הדימום. האם מצפה לי גרידה בקצב הזה? האם אני צפויה לראות פליטה של התוכן שנשאר בימים הקרובים, אולי זה לוקח זמן לכדור להשפיע? והאם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לעודד התכווצויות ופליטה של השארית(אולי זה נשמע מטופש- פעילות ספורטיבית למשל?) תודה סנדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המטרגין אמור לגרום להתכווצויות של הרחם ולפליטת שאריות ההריון. אין משהוא נוסף מבחינתך שאת יכולה לעשות כדי לעזור. במידה וגם לאחר טיפול זה יודגמו שאריות הריון ברחם מומלץ לבצע גרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר