אחרי 4 הפלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 4 הפלות
    עדי
    23/02/2011

שלום רב,

אני בת 37 נמצאת בטיפולי ivf שנתיים וחצי. בשנה וחצי האחרונות 4 היריונות שתיים ivf אחד החזרת מוקפאים ואחד היריון ספונטני שקרה אחרי הפלה.
    בשני ההיריונות הראשונים בשבוע 5-6 כאבי בטן דימומים ונפל טיבעי בלי התערבות. היריון שלישי שהיה ספונטני שבוע 7-8 בתחילה ראו דופק איטי שאחרי שבוע פסק נזקקתי לציטוטק ואחרי זה גרידה כי לא נפל עם הציטוטק. היריון רביעי טיפול ivf הוחזרו שני עוברים ונקלטו תיאומים כשבשבוע 8 פסק דופק באחד ואחרי שבוע פסק דופק גם בעובר השני ואז גם עברתי גרידה (זה קרה לפני 4 חודשים).

עברתי בדיקות קרישיות יתר - תקינות
    בדיקת קריוטיפ אני ובעלי תקין.
    בדיקות וירוסים למינהם - תקין . זרע של בעלי תקין מאוד אצלי בעיה מכנית ביוץ לא סדיר
    יש לי ילד אחד בן 11 מנישואים קודמים וגם אז עברתי ivf
    רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה להפלות חוזרות כשהכל תקין??? והאם יש סיכוי ללדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי 4 הפלות

הוספת תגובה

• גם משקל תקין, ובדיקות הורמונלות ודם

עדי
    23/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

עדי
    25/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב האם עונים כאן?

עדי
    01/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי 4 הפלות - תגובה

פרופ' שבח פרידלר
    01/03/2011

למרות שלא מוצאים סיבה ספציפית, הגיוני להניח כי יש אצלכם הפרעה הגורמת להפלות חוזרות אסור לאבד תקווה כי גם במצבים אלה יש עדיין סבירות גבוהה להצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא כנסי

yael
    09/03/2011

4 הפלות מחייבות ברור.

זה שלא מצאו בעיית קרישיות יתר לא אומר שהיא לא קיימת - אלא רק שהבדיקות שיודעים היום לבצע יצאו תקינות.
    יש בדיקות נוספות שניתן לעשות - בידקי בפורום הריון בסיכון שבתפוז, ואני ממליצה לך מאוד להתיעץ עם פרופ' מיכאל קופרמינץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו