כרומוזומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרומוזומים
    חגית
    22/04/2011

שלום אני בשבוע 17+ ,בת 30, אין לי ילדים זהו הריון רביעי.הראשון הופסק עקב טרנסלוקציה דה נובו(קריוטיפ הורים וכל הבדיקות הגנטיות תקינות), אחריו שני הרינויות כימיים אחריו זה הנוכחי שהחל עם תאומים מ-IVF ובשבוע 12 דולל אחד עקב אנאנצפלוס.השני תודה לאל נראה תקין לגמרי וסקירה היתה תקינה לגמרי.מחכים למי שפיר עוד כשבוע וחצי.הפחד והלחץ גובר היות מה שעברנו.ולא מסוגלת לחיות עם הפחדים האלו. השאלה שלי היא אם חס ושלום חס וחלילה משהו שוב יוצא לא תקין במי שפיר (לא אותה טרנסלוקציה אלא משהו אחר שלא נדע), מה עושים?הרי לא ניתן לעשות PGD כאשר אין אחידות בין המקרים,מה גם שאנו תקינים. אז מה אפשר לעשות?מהן האפשרויות?האם זה אומר שלא נוכל חס ושלום להביא ילדים בריאים לעולם?האם קיים דבר כזה מניסיונכם במצב כשלנו?
    מתפללים לתוצאות תקינות בע"ה, מתים מפחד בבקשה תשובתם הכנה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרומוזומים

הוספת תגובה

• כרומוזומים - תגובה

פרופ' שבח פרידלר
    23/04/2011

אכן אין אבחנה גנטית ברורה ןלכן עדיף לחשוב חיובי ולקוות שהבדיקה תחזור תקינה. ולא- צריך להתמודד בהתאם לנתונים הספציפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו